Fit in 20 minuten per week!

De Chest press on wheels rolt jouw kant op!
We hebben onze Chest press op wieltjes gezet, zodat we hem mee kunnen nemen naar jouw bedrijf!


Ervaar fit20 op de werkvloer!
Is fit20 iets voor mij? Werkt het nou echt? Hoe dan? Wij doen op deze site ons best om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar wij zeggen altijd: fit20 moet je zelf ervaren. Daarna kan je beslissen of de fit20 Personal Training bij jou past. Dus probeer het nu gratis met de Chest press on wheels bij jou op de werkvloer.


Voordelen van fit20 voor jouw als werkgever
Als werknemer is sporten op de werkvloer natuurlijk ideaal. Maar voor jou als werkgever lijkt het misschien een dure grap. Maar wist je dat jouw werknemers met fit20 maar 20 minuten van hun werk zijn? Dat is veel korter dan bij andere fitnessactiviteiten. Daarnaast zorgt fit personeel voor extra werkmotivatie, minder blessures en daarbij minder ziekteverzuim. Vraag ook zeker je accountant eens naar het fiscale voordeel wat het kan opleveren!

  • Fitter
  • Bewezen programma
  • Meer energie
  • Beter in je vel!
  • Fitter dan ooit
  • Gezonder dan ooit
  • Wordt sterker dan ooit
  • In 20 minuten per week


De succesformule van fit20
In 2009 begonnen we onze eerste studio in Nederland. Inmiddels hebben we vanwege het grote succes ook studio's in de UK, België, Nieuw-Zeeland, Qatar en Amerika kunnen openen. En er staan nog meer landen op ons lijstje!

Sporten bij fit20? Al meer dan 15.000 sporters gingen je voor! Bij elkaar hebben we al meer dan een miljoen trainingen gegeven. Ook eens een training ervaren? Maak een reservering voor de Chest press on wheels, of kom langs in één van onze studio's door heel Nederland.

Plan nu Chest press on wheels en ervaar wat het kan doen!


Energie
Met een speciaal programma gericht op algemene fitheid en vitaliteit merk je al snel het resultaat. De meeste mensen zien dit als een groot en onverwacht voordeel!


Vitaler
Bij dit programma staat vitaliteit centraal. Door de speciale methode waarin je 20 minuten traint, merk je meteen dat je vitaler bent! Je houdt meer energie en vitaliteit over!

Reserveer nu de Chest press on wheels!

De Chest press on wheels