Klantverhaal van Freek Monster

Klantverhaal Arjan Bultman

“Bij andere vormen van trainen zou ik er na een paar weken genoeg van hebben maar dit is goed op te brengen. En ik ging in vier maanden van 65 kg naar 100 kg op de leg press”

Ik ben in januari 2014 met fit20 begonnen bij Luc Reuters in Hattem. Ik ben een van de eerste klanten en heb daar geen spijt van. Er zijn voor mij drie grote voordelen van fit20. Door de korte duur van 20 minuten per week kan ik het volhouden. Bij andere vormen van trainen zou ik er na een paar weken genoeg van hebben maar dit is goed op te brengen. Daarnaast vind ik de manier van trainen, zonder omkleden en transpireren, heel plezierig. Als derde vind ik het heel belangrijk, zeker op mijn leeftijd, om mijn spieren te versterken.

Ik merk zeker resultaat. Bijvoorbeeld bij het traplopen. Bij het van de trap af gaan greep ik toch steeds vaker naar de leuning. Dat doe ik sinds ik fit20 doe veel minder. Dat lijkt misschien onbelangrijk maar wat vandaag een trapleuning is wordt over een aantal jaren misschien een stok. Als ik dat kan voorkomen doe ik dat.

Luc heeft mij laten zien in de iPad applicatie dat ik met de leg press begon met 65 kg. Inmiddels zit ik op 100, een toename van 53% in vier maanden! Dus het werkt echt.

Daarnaast heb ik een altijd een slechte rug gehad. Ik doe verschillende dingen om een hernia operatie te voorkomen, en de versterking van de rugspieren door fit20 is er daar één van.

Ik ben natuurlijk een gedreven golfer. Een soepele swing is heel erg belangrijk. Daarom wil ik mijn rug zo goed mogelijk houden. Ik doe daar echt moeite voor. Verder heb ik het vermoeden dat de fit20 training mij ook geholpen heeft om het vertrouwen te vinden om te blijven skiën. Ik heb vorig jaar een flinke val gemaakt. Ik wist daarna niet of ik het weer aandurfde om op de latten te staan maar ik heb doorgezet. Ik voel me door de fit20 training toch sterker en zekerder in mijn lichaam.

Ik raad fit20 zeker aan. Laatst tijdens een avond met een kookclub bijvoorbeeld. Een van de vrienden daar had een gratis kennismakingstraining fit20 aangeboden gekregen maar had dat nog niet gedaan. Toen hij hoorde dat ik echt resultaat heb besloot hij om daar een afspraak voor te gaan maken!

Freek Monster (69 jaar) voorzitter Hattemse Golf en Countryclub


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!